zondag 8 maart 2015

Even een tussentijdse blog. Ik meldde al dat ik op 26 februari een nieuwe scan zou krijgen in het EMC. Dat is inmiddels gebeurd. De uitslag daarvan horen we op 12 maart. De essentie is of de tumor met de huidige hormoontherapie een beetje in het gareel gehouden kan worden, of dat hij doorgroeit. Na 12 maart horen jullie dus meer.

Voor de familie in de USA: jullie misten een aantal blogs. De vertaling ervan was voor Mechteld even te veel. Mechteld en Ido verkochten hun huis, in de veronderstelling dat zij een koopcontract voor hun nieuwe droomhuis hadden. Helaas: het nieuwe droomhuis werd uit de verkoop genomen, en een second best droomhuis  was er wel, maar bleek uiteindelijk ook verkocht.

Oei! Na een paar weken viel alles toch weer op zijn plek: de verkopers van het droomhuis konden een ander begerenswaardig huis kopen (naast het huis dat zij wilden hebben!), en zo kwam het bod van Mechteld en Ido hun toch nog van pas. En zo gaan M&I per 1 augustus naar de Van Miereveltlaan 1 in Delft. Zij moeten hun huis opleveren per 1 april, en gaan tijdelijk aan het Oude Delft wonen, in een appartement van kennissen. Drukke tijden dus. Desondanks: Mechteld zal de blogs na donderdag alsnog vertalen en doorzenden.

Matthias is op bovenstaande foto bezig met een gevonden stokje, dat hij her en der in de grond steekt. Een onderzoeker in de dop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten