dinsdag 25 november 2014

feestje Ineke zaterdag 22 november 2014.

Feestje Ineke en de prikzuster.

In augustus wisten we niet eens of we deze afspraak konden door laten gaan. Gelukkig bleek later dat dat kon. En wat hebben we genoten!

Het feestje van Ineke is precies geworden wat ze er zich van had voorgesteld. Een leuke mix van (hele oude) vrienden, collega's, familie, sorren (Soroptimisten), Ineke's Zingkring van het Meisjeshuis, te veel om op te noemen.

Thee, een appelbolletje van Matthijs Stoffer, een borrel, en  een warm/koud buffet, en vooral heel veel aangenaam gezelschap. En dan te bedenken dat Ellen daar b.v. drie uur heen en drie uur terug voor in de trein is gaan zitten, en Eric en Anneke (rechts en uiterst links op de foto) anderhalf uur heen en idem terug in de auto van en naar Zeeland moesten! Jullie waren allemaal meer dan welkom, en jullie hebben Ineke een onvergetelijke verjaardag bezorgd.

Over jullie cadeau (een schilderij van Rosemarijn Van Limburg Stirum) worden jullie nog geïnformeerd: we moeten het nog uitzoeken. Zodra we het met Rosemarijn eens zijn geworden horen jullie dat.

Het Baasje heeft zich naar ons oordeel tijdens de receptie buitengewoon keurig gedragen. Zie hem hiernaast in zijn bedje, en met zijn fles. We genoten niet alleen van jullie aanwezigheid, maar ook van de zijne!

Het was al met al een dag om niet gauw te vergeten. We hebben Karin Jense (inval-dirigent) en Yosry en Enas (personeel) een bloemetje bezorgd voor hun inzet. We deden dat vast ook namens jullie.

Intussen was er de vraag hoe het met mijn hormoon-kuur ging. Kort en goed: goed. Ik heb mijzelf een week lang drie keer per dag injecties moeten geven (mijn buik zag er niet meer uit) om te testen of er bijwerkingen zouden zijn met deze kuur. Dat bleek niet het geval. Dus komt er nu één keer per maand een "prikzuster" langs met de auto, die mij een injectie toedient die een maand zou moeten werken. Dat zal zo een paar maanden gaan, en dan zal worden vastgesteld of de tumor zich stabiliseert of niet. Dat is wel het doel van deze therapie, die nu sinds plm. drie jaar vanuit het kenniscentrum EMC wordt toegepast. Naar men zegt met succes. We wachten dat maar af.

Met velen van jullie maakten we afspraken voor etentjes in de komende maanden. Jullie weten dat ik graag kook, en dat het voor ons dus geen belasting is. En daarnaast: de komende donkere maanden verdienen eten met kaarslicht. En wie zich nu overgeslagen voelt: hij of zij melde zich! Welkom!

M.h.g.,
Dami.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten