woensdag 13 december 2017

Delft, 13 december 2017

Even een "onopgemaakt" bericht. Er is een wijziging in mijn medische status, die ik jullie niet wil onthouden.

J.l. donderdag kreeg ik nieuwe uitslagen van het EMC. De essentie is dat de huidige hormoontherapie teneinde lijkt te lopen. De artsen stellen voor om nu over te gaan op de PRRT-therapie. Als je wilt weten wat die inhoudt, ga dan op internet naar www.prrt.nl, en daar wordt alles over deze therapie verteld.

Het bericht stelt me wel teleur, want ik dacht nog wel een tijdje met de hormoontherapie uit te komen. Maar de tumor is het afgelopen half jaar met 10 % gegroeid, en dat is gewoon teveel.

De artsen gaan nu opnieuw vaststellen of ik voor de PRRT therapie in aanmerking kom (tot nu toe was dat het geval). Als dat zo is, dan zal ik ergens in januari/februari deze behandeling krijgen. Dat wordt gewoonlijk nog vier keer herhaald, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Er zullen bijwerkingen zijn, maar het is niet te voorspellen welke en hoe vervelend. We moeten dat maar afwachten.

Ik heb mijn bestuursfuncties nog weer wat verder terug gebracht: mijn kop staat er nu echt niet meer naar, en ik ben natuurlijk ook minder beschikbaar door alle medische afspraken.Maar voor incidentele juridische adviezen/ondersteuning blijf ik natuurlijk beschikbaar: ik houd van (juridisch) puzzelen. Maar dat wisten jullie wel.

Ineke en ik wensen jullie allemaal gezegende kerstdagen, een zalig uiteinde, en een gelukkig nieuwjaar, en voor ons allen een gezond 2018!

M.h.g.,
Dami.

1 opmerking:

  1. De beste wensen voor jou en Ineke, veel sterkte met de nieuwe therapie! Gr Martine Dekker

    BeantwoordenVerwijderen