donderdag 18 januari 2018

Storm en laatste stand van zaken

Storm en laatste stand van zaken.

Vanochtend (voor mijn doen) vroeg opgestaan, want we hadden om 10:40 een afspraak bij het Emc. Rond 09:30 meldde Ineke in de badkamer, waar ik doende was, dat het inmiddels code rood was. Vervolgens het nieuws gevolgd: A 13 afgesloten, later ook de A 4: hoe in Rotterdam te komen? Het leek ons het beste om maar gewoon af te bellen, de afspraak betrof immers geen behandeling maar uitslagen. Zou dat niet ook telefonisch kunnen? Na contact met het Emc bleek dat mogelijk.

Dus thuis gebleven. Een verstandig besluit, zo bleek. Ido moest naar Eindhoven, maar kwam de A 13 niet eens op: afgesloten.
Rond de middag telefoontje van de endocrinoloog. De gallium-scans geven aan dat behandeling volgens de PRRT-methode nog steeds mogelijk is. Bloedwaarden zijn goed, twijfel bij urine-stalen. Die moeten opnieuw.

We gaan wel deze nieuwe behandeling in. Dus binnenkort intake-gesprek voor PRRT. Behandeling wordt nu gepland. Wel weer spannend, maar er is nog steeds perspectief.

Stormachtig, dat zeker. En het laat me ook niet onberoerd, zo merkte ik de laatste dagen. Gaandeweg lijken psychische en fysieke klachten (bijwerkingen van medicijnen?) nadrukkelijker aanwezig. Laten we hopen dat het naderend voorjaar hier helpt.

M.h.g.,
Dami.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten